Szakkollégiumi bemutatkozó

A Történelem Szakkollégium tagjai és vezetői szeretettel meghívnak minden érdeklődőt március 22-ei, csütörtök esti bemutatkozójukra a K+ Közösségi Térbe.

Meghívó könyvbemutatóra

Romsics Ignác: Magyarország története című kötetét dr. Egyed Ákos akadémikus méltatja a KMTI Jókai utcai székházának Ferdinand-termében.

Meghívó Dr. Klaus Buchenau előadásaira

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt Dr. Klaus Buchenau, a regensburgi egyetem professzorának az Erasmus program meghívottjaként tartott előadásaira március 13-14-én. 

A Középkori Magyar Gazdaságtörténet kutatócsoport előadásai

Tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt az MTA BTK Történettudományi Intézet „Lendület” Középkori Magyar Gazdaságtörténeti kutatócsoport eredményeinek az ismertetésére.

Meghívó könyvbemutatóra

A szerkesztők és a kiadók, az Entz Géza Művelődéstörténeti Alapítvány és az Erdélyi Múzeum-Egyesület, nevében tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt a Képváltás. Tanulmányok a Fiatal művészettörténészek V. konferenciájának előadásaiból című kötet bemutatójára.

Meghívó könyvbemutatóra

A BBTE Magyar Történeti Intézete és az MTA Agrártörténeti és Faluszociológiai Osztályközi Állandó Bizottsága tisztelettel meghív minden érdeklődőt Varga Zsuzsanna: Göröngyös út - Dimény Imre életútja című kötetének bemutatójára.

Meghívó a Történelem doktori iskola IV. magyar nyelvű konferenciájára

A Magyar Történeti Intézet és a Kolozsvári Akadémiai Bizottság Történettudományi Szakbizottsága tisztelettel meghív minden érdeklődőt a Történelem, civilizáció, kultúra doktori iskola negyedik alkalommal megszervezett magyar nyelvű konferenciájára.

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31