Dr. Ötvös István vendégtanár előadásai

A Jelenkor Története és Nemzetközi Kapcsolatok Mesterképző hallgatóit és minden más érdeklődőt szeretettel látunk dr. Ötvös István, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docensének vendégtanári előadásain.

Dr. Hettey András vendégtanár előadásai

Dr. Hettyey András a következő előadássorozattal tiszteli meg Intézetünket : Németország a XX. századi nemzetközi kapcsolatokban. Az egyetemi előadás a Jelenkor Története és Nemzetközi Kapcsolatok mesterképzés hallgatóinak szól, de minden érdeklődőt szeretettel látunk!

Meghívó könyvbemutatóra

Intézetünk szeretettel vár minden érdeklődőt második évkönyvének (Erdélyi Évszázadok) a bemutatójára. Az évkönyv tematikus címe: Migráció. Integráció? A kötetet bemutatja dr. Horváth István, a Nemzeti Kisebbségkutató Intézet igazgatója.

Erasmus vendégoktatónk előadásai

Intézetünk tisztelettel meghívja dr. Cziráki Zsuzsanna, a Szegedi Tudományegyetem BTK Történeti Intézet Középkori és Kora Újkori Magyar Történeti Tanszék egyetemi adjunktusának az Erasmus Program keretében tartandó előadásaira csütörtökön, április 19-én.

Erasmus vendégoktatónk előadásai

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt dr. Körmendi Tamás habilitált egyetemi docens előadásaira szerdán és csütörtökön, április 18-19-én.

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30